Simbol-simbol langka lan karakter khusus:


Ketik jeneng ing Inggris utawa teks sing arep dekorasi ing kothak ing ngisor iki kanggo nampilake manéka warna:

Ketik jeneng kasebut supaya dekorasi ing kothak sadurunge 👆 👆 👆 !

Dekorasi teks basa Arab

Saiki sampeyan bisa dekorasi teks Arab ؏ ڪ lan jeneng kanthi cara sing logis tanpa ngganggu makna sing bener lan sebutan. Kanthi tambahan sawetara huruf langka ing basa Arab, simbol-simbol cilik lan tandha-tandha Al-Quran, milih saka ewu jeneng hiasan sing arep digunakake ing media sosial.


Inggris Text Decoration

Sampeyan bisa milih saka atusan wujud kanggo siji jeneng ing basa Inggris, ornamen cepet jeneng lan teks karo garis, simbol lan huruf sing jarang lan khas.


Dekorasi Keyboard

Kanthi keyboard aksara lan simbol sing langka lan kaya, sampeyan bisa nulis tembung kanthi cara sing khas lan apik, ngetokake bayangan lan milih karakter sing paling apik kanggo mbentuk tembung kasebut.