Tashkeel lan Dekorasi ”شقيق“ ing Arab:

Basa Arab minangka basa kuna lan agung. Sampeyan bisa nulis teks kanthi cara sing ayu lan mewah lan digunakake ing media sosial ing basa Arab


💪🏼 Kanggo dekorasi jeneng liyane :

Ketik jeneng utawa teks basa Arab sing dihiasi ing kothak ing ngisor iki lan pilih gaya pilihan sing kasedhiya:

Ketik jeneng kasebut supaya dekorasi ing kothak sadurunge 👆 👆 👆 !