Dekorasi saka ”Dthar“ ing basa Inggris gaya 31:

Ana pirang-pirang wujud lan jinis aksara Inggris, sampeyan bisa nulis tembung kasebut ing atusan prastawa sing beda lan khas lan apik, dadi khusu lan pilih jeneng sing kerep digunakna.


💪🏼 Kanggo dekorasi jeneng liyane :

Ketik jeneng ing Inggris utawa teks sing arep dekorasi ing kothak ing ngisor iki kanggo nampilake manéka warna:

Ketik jeneng kasebut supaya dekorasi ing kothak sadurunge 👆 👆 👆 !