Bentuk lan conto hiasan saka .. ” Qyd “ :

Tashkeel lan Dekorasi ”قيد“ ing Arab:

Dekorasi saka ”Qyd“ ing basa Inggris :


Simbol-simbol langka lan karakter khusus:

Simbol lan huruf langka kanggo hiasan ” Qyd “ :


Hiasan Keyboard ”Qyd“: